PDA

View Full Version : games



Jose Slaughter
12-26-2004, 03:26 AM
Frogger does not advance from screen 3 to screen 4. :(

cramerica
01-10-2005, 09:25 PM
Is it me, or is anyone else having issue accessing the arcade right now?

Hicks
01-10-2005, 10:49 PM
I believe able is upgrading the software from 3.0.3 to 3.0.4, and the in-between time is messing with the arcade.

TheSauceMaster
01-11-2005, 11:42 PM
Probably will be Wednesday before I can get it fixed as I am going to bed , but yes the upgrade messed it up so now I have to re add all the code that makes the arcade work back into the new files. It's a major downfall of upgrading and having code edit's or hacks :(

swoop
01-12-2005, 04:32 PM
Will it reset all the highscores? :whoknows:



:dance2: :dance2: SWOOP :dance2: :dance2:

sweabs
01-14-2005, 06:32 PM
Looks like cramerica and I will have to get back to the "Snake" business...

:devil:

cramerica
01-15-2005, 04:23 PM
It's been awhile since I played snake. After I got the top score, I tried for 4000, but I couldn't do it.

I NEED MY GAMES!

sweabs
01-15-2005, 04:28 PM
You can do it cramerica - I believe in you.

But it looks like all the high scores will be lost...

TheSauceMaster
01-16-2005, 05:13 AM
The High Scores will not be lost , and I am waiting to make sure they don't all the sudden pull another quick upgrade as sometimes they do that ..I don't like doing work twiced. I have to edit several files to make the arcade work , the scores are all saved in the database which is still there. The reason it doesn't work is we had to upload new files which fixed problems and happen to be some of the same files I had to edit to make the arcade work.

Never Fear the Arcade will be back soon.

sweabs
01-17-2005, 12:28 AM
The High Scores will not be lost , and I am waiting to make sure they don't all the sudden pull another quick upgrade as sometimes they do that ..I don't like doing work twiced. I have to edit several files to make the arcade work , the scores are all saved in the database which is still there. The reason it doesn't work is we had to upload new files which fixed problems and happen to be some of the same files I had to edit to make the arcade work.

Never Fear the Arcade will be back soon.

It's like the Seinfeld episode where George wants to preserve his high-score on the Frogger machine. Can't lose those scores!

able
01-18-2005, 08:21 PM
saucy, get me a list of those files before the next update/upgrade so i can save them and after that run a diff to easier get things going again.

also these were two updates in one i.e. there was a day between the two, but because we took some time I did both of them in one go.

cramerica
01-19-2005, 06:47 PM
I Need My Games!
I second that!

swoop
01-20-2005, 03:50 PM
WHEN ARE THE GAMES GOING TO BE BACK!!!!!

:dance2: :dance2: SWOOP :dance2: :dance2:

TheSauceMaster
01-21-2005, 09:36 PM
As I suspected another Update ..just got the email this morning

Ultimate Frisbee
01-21-2005, 11:59 PM
Any new games to be added?

TheSauceMaster
01-23-2005, 05:31 AM
Well I sent Able the files , so now up to him to upload and fix ...so hopefully within the next few hrs the arcade will be fixed and ready for play again.

Hicks
01-23-2005, 09:22 PM
If I can catch Sauce, I'll upload the files ASAP. I sent a response to his PM to me, but I think he was just leaving.

Hicks
01-23-2005, 09:50 PM
They're back! :girlfight: