PDA

View Full Version : iphone app question



indygeezer
12-28-2011, 01:53 PM
iPhone 3G (yeah I know)

a couple of my apps were recently updated but now when I go to use them the go to a blank screen for a few seconds and then go back to my start screen. One of these apps controls my Viper GPS system on the truck and I use it alot.

Sparhawk
12-28-2011, 02:52 PM
I know that sometimes when I click an app it'll try to load before going back to the main screen. Not sure why that happens though.

duke dynamite
12-28-2011, 03:47 PM
They may not be fully compatible with the version of iOS you are running. (Phone software)

If it is a 3G then you may not be able to run the specific app because it requires a newer version of iOS, in which the 3G may not be compatible with.

indygeezer
12-28-2011, 06:10 PM
It was running fine until an autoupdate was performed.

duke dynamite
12-29-2011, 12:58 PM
It was running fine until an autoupdate was performed.
That's my point. And Apps don't update automatically. They are always manually updated.

This most recent update for the app(s) in question may not be compatible with the older software. If it is an iPhone 3G, it can't go any higher than iOS 4.2.1 and Apple is on iOS 5.0.1 with the 3GS, 4 and 4S models.

indygeezer
12-29-2011, 04:51 PM
The GPS controller for the truck is out, ATT will not touch it. The other app did not emulate after soft reboot and/or deleting and reloading it. I am elibible for an upgrade Jan. 29th. (but I don't wanna spend more money)

duke dynamite
12-30-2011, 01:16 AM
The GPS controller for the truck is out, ATT will not touch it. The other app did not emulate after soft reboot and/or deleting and reloading it. I am elibible for an upgrade Jan. 29th. (but I don't wanna spend more money)

Then get aN iPhone 3GS from AT&T. It's only $.99. It will run iOS 5.

indygeezer
12-30-2011, 06:15 AM
I was thinking of a full upgrade to 4 (whatever) so it can also serve as a wifi hotspot for my laptop while out on Open Houses or listing appointments.

But I need that VIPER fix now. Guess I need to go back to the company that installed it. I want to get a back-up camera for the truck installed anyway.

duke dynamite
01-03-2012, 03:02 PM
I just got the 4S on Sunday.

indygeezer
01-04-2012, 12:25 PM
I just got the 4S on Sunday.

and????


BTW D2....I may need someone to video/sound record Jr's senior vocal recital in late Feb.

I'd like better sound than I can record on a camcorder and would also like to be able to see the recital w/o having to worry with recording it myself.

Know anyone in Btown? Reasonable?

indygeezer
01-04-2012, 03:03 PM
I went to the ATT store a bit ago where we deleted and re-loaded my Viper Smartstart app. Still doing the same thing. I guess now I have to update my OS etc (as soon as I put iTunes on my home PC)

Oh and I found out I'm paying for the Tethering option and didn't know it. So once I get iTunes on the home PC and update my iPhone OS, I can download the tethering app and not need the WiFi option.


(dayum, I almost sound like I know what I said)

indygeezer
01-04-2012, 03:06 PM
Took the F-150 thru Mikes Car Wash a bit ago. Still had blood, hair, and gore from the deer I hauled in the truck bed. Sorry for the guy that followed me through.


oops..this isn't the random thoughts thread is it??????? My bad, sorry.

indygeezer
01-05-2012, 12:08 AM
Ok.....so how do I upgrade tme iPhone 3G OS I'm using. I tried to follow the instructions the girl at ATT gave me but they don't seem to be working.

indygeezer
01-06-2012, 08:20 AM
HA!! I did it !!!! All by myself, I figured it out. OOOOhhhh I feel so techie!!


(oh and my apps are working again :) )