PDA

View Full Version : Remember picture-in-picture?



tdubb03
03-22-2008, 08:10 PM
Is that still a "feature?" I'm still on my 27" Sanyo from Indiana State so I'm a bit behind the curve. I'd be loving it right about now, even though I never could figure out how to work it.

SycamoreKen
03-22-2008, 08:20 PM
Our cable box has pic in pic.

SamBear
03-23-2008, 12:04 AM
I have never figured that feature out!!! :blush:

And now my TV is going to be obsolete... :-o

:laugh:

SycamoreKen
03-25-2008, 08:57 PM
Not if you have digital cable for Time Warner.

Are you a Time Warner Customer?

N8R
03-25-2008, 11:47 PM
I remember it well. They were always hard to get working properly but my TV now has Spilt screen where it will show two full screens of 27" TV with only one having sound. So I can always watch NBA or be playing video games while watching shows. It is the best feature everage

James Bond
03-26-2008, 10:15 AM
It doesn't work on many lcd or plasma tvs anymore.
I think that recently they figured out how to do it again.
Either that or I'm just crazy and making up stories in my head again.
That is entirely plausible.

bellisimo
03-26-2008, 11:39 AM
my LCDtv has pip but i dont use it.

N8R
03-26-2008, 11:30 PM
Some TV's it depends on the signal coming in if PIP will work or not. Cable works fine but satellite apparently you need a special box in order for it to work. At least that what I have been told

tinsley#11
03-29-2008, 09:16 AM
My tv has PIP and you can split the screen into like 9 different channels. The first time I was messing around with it I was shocked its pretty rediculous. Dont really know why you would need to split the screen into 9 diff. channels.